Kreatív ajándék anyák napjára: jobb agyféltekés rajztanfolyam

Kreatív ajándék anyák napjára: jobb agyféltekés rajztanfolyam

Anyák napja:Manapság egyre népszerűbbek a kreatív élményajándékok, melyeket nemcsak szülinapra vagy karácsonyra, de akár anyák napjára is bátran választhatunk. Ezek olyan ajándékok, amik valódi élményt jelentenek a megajándékozottnak, egy kicsit eltávolodhat a mindennapi problémáktól és kikapcsolódhat. Ennek a leírásnak tökéletesen megfelel a jobb agyféltekés rajztanfolyam. De mi is ez pontosan és miért lesz egy örökre szóló élmény?

jobb agyféltekés rajztanfolyam
Kreatív ajándék anyák napjára: jobb agyféltekés rajztanfolyam

A jobb agyféltekés rajzolás lényege

A jobb agyféltekés rajzolás tulajdonképpen egy rajzolási technika, mely különféle, nagyon egyszerű rajzos gyakorlatokra épül. Ezeket bárki el tudja sajátítani. Még akár az is, akinek eddig a pont pont vesszőcske volt a legnagyobb rajzteljesítménye. A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével felszínre kerül a kreativitásod, és előtérbe kerül a benned rejlő művész.

Nemcsak a rajzkészségen javít

A jobb agyféltekés rajzolás módszerének elsajátításával persze elsősorban a rajzkészséged, a rajztechnikád fog fejlődni. Mindeközben rájössz, hogy te is képes vagy élethű képeket rajzolni, így ezáltal az önbizalmad is megnő. De még ettől is többet kapsz a módszer elsajátításával.

A rajzolás során a jobb agyféltekédet dolgoztatod meg, ami főként a kreativitásért felel. Így a kreativitásod is óhatatlanul fejlődik rajzolás közben. Javul a koncentrációd, olyan dolgokat veszel észre, melyekre egészen addig fel sem figyeltél soha. Ezáltal kikapcsolódsz, ellazulsz és kizökkensz a hétköznapokból, ami soha nem árt.

És ami még ennél is jobb, hogy ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyam után bármikor meg tudod majd csinálni. Olyan technikát tanulsz meg a tanfolyam során, mellyel később akár otthon is a „nyugalom” szigetén érezheted magad rajzolás közben.

Kreatív ajándék anyák napjára: jobb agyféltekés rajztanfolyam
Kreatív ajándék anyák napjára: jobb agyféltekés rajztanfolyam

Jobb agyféltekés rajztanfolyam anyák napjára

Egy jobb agyféltekés rajztanfolyam keretén belül te is elsajátíthatod a jobb agyféltekés rajzolás technikáját. A rajztanfolyamon rájössz, hogy bármit képes vagy elérni, ha megdolgozol érte. Mert ugye, ha pár nap alatt megtanulsz élethű képeket, portrékat rajzolni, akkor igazából semmi nem jelenthet számodra akadályt.

Egy jobb agyféltekés rajztanfolyam ideális és kreatív élmény ajándék anyák napjára. Úgy is, ha csak édesanyádat fizeted (vagy fizetitek) be a tanfolyamra, de még inkább akkor, ha közösen mentek el egy ilyen rajztanfolyamra. Így egy új közös élményből, közös megtapasztalásból egy új közös hobbi is születhet akár.

Forrás: Művészház.com; Jobbagyféltekésrajzolás.blog

Anyák napja blog

Anyák napi versek, köszöntők

Anyáknapi rövid versek

Anyák napi versek nagymamáknak

Anyák napi SMS- ek

Anyák napi képek

Anyák napi kifestők, színezők