Anyák napi ajándék ékszer

Anyák napi ajándék ékszer

Anyák napja:Anyák napján igyekszünk olyan ajándékkal kedveskedni életünk egyik, ha nem a legfontosabb személyének, ami valóban szívhez szóló és örök emlék marad. Egy anyák napra készített ajándék ékszer tökéletes választás lehet erre a jeles alkalomra. Lehet ez az ékszer akár saját kezűleg készített, de akár boltban vásárolt is. A lényeg itt is az, hogy valóban szívből adjuk az ajándékot.

Kézzel készített anyák napi ajándék ékszer

A kézzel készített ajándék sokak szerint a legjobb választás anyák napjára (is). Ma már rengeteg olyan videót találsz az interneten, ahol különféle ékszerkészítési technikákat sajátíthatsz el, akár egy délután alatt. És az alapanyagokat is könnyedén beszerezheted egy kreatív hobbi boltban. Bátran fogj bele egy új technika elsajátításába is, mert lehet, hogy egy új hobbira is szert teszel közben. Mindegy, hogy az ékszer gyöngyből, fonalból, valamilyen kőből készül, édesanyádnak a legszebb és legtökéletesebb ajándék lesz. Összegyűjtöttünk néhány ötletet az anyák napi ajándék ékszer elkészítéséhez. Nézd meg a képeket és bátran inspirálódj!

Arany ékszer ajándékba

Az arany ékszerek népszerűsége örökös. Nem megy ki a divatból, mindig értékes és örök emlék marad viselője számára. Ezért anyák napra ajándék ékszer gyanánt is tökéletes választás egy aranyból készített ékszer. Szuper közös ajándék is lehet, ha testvérekkel együtt szeretnétek ajándékozni.

Remek választás lehet egy arany nyaklánc valamilyen szép medállal. Ma már sokféle medál közül lehet választani. Anyák napjára ideális lehet egy szív alakú vagy rózsa medál, de lehet anya vagy névfeliratos medált is kapni, esetleg egy olyat, amin a csillagjegye szerepel. Persze ha nyaklánca már van, akkor egy arany karkötő vagy gyűrű is jó választás lehet. Ezeknél azonban figyelni kell a méretre, mert ha túlságosan nagy, akkor könnyen leeshet.

Ha a klasszikus sárga arany színt esetleg nem annyira kedvelné édesanyád, erre is van megoldás. Ha mindenképp aranyban gondolkodsz, akkor ott van a vörös vagy fehér arany alternatívaként, melyekből szintén nagyon szép ékszerek készülnek.

Anyák napja blog

Anyák napi versek, köszöntők

Anyáknapi rövid versek

Anyák napi versek nagymamáknak

Anyák napi SMS- ek

Anyák napi képek

Anyák napi kifestők, színezők