7 legjobb anyák napi ajándék ötlet

Legjobb anyáknapi ötlet

Anyák napja:7 legjobb anyák napi ajándék ötlet

Anyák napjára szép, különleges és emlékezetes ajándékot szeretnénk adni. Persze, minden korosztály számára mást és mást jelent a kreatív, a különleges és az emlékezetes. Ezért most a három nagyobb csoportra bontva adunk azonnal használható anyák napi ajándék ötleteket.

A legjobb anyák napi ajándék az, aminek anya örül, így vagy úgy, de hasznos a minden napjaiban. Nézzük, mit adjunk ajándékba anyák napján!

Legjobb anyáknapi ötlet

2 Legjobb anyák napi ajándék ötlet ovisoknak

Anya számára az ovis csemetéktől a legjobb ajándékok azok, amik emléket adnak, mert ezek megismételhetetlen és visszahozhatatlan pillanatok. Ezért népszerűek a tenyérlenyomatos és fotós ajándékok. Érdemes például az idei mellé tenni a tavalyi – tavalyelőtti tenyérlenyomatot, és egy fotóban megmutatni mekkorát változott az az ovis tenyér.

A fotós ajándékok is népszerű ajándék ötletek, de mi legyünk kivételesek, és ne csupán egy újabb „rajta van a gyerkőc a bögrén” ajándékot adjunk, hanem például az elmúlt 3-4 év tenyérlenyomatait varázsoljuk egy képre. Aztán ezt képet már tehetjük bögrére, pólóra vagy akár párnahuzatra is.

3 Legjobb anyák napi ajándék ötlet fiataloknak

A fiatalok kreatívak, viszont olcsó ajándék ötletet keresnek. Az anyukák háromféle ajándéknak tudnak nagyon örülni fiatal gyermeküktől.

Az egyik, ha készítesz magadról egy normális képet (értsd: nem fura face szelfi). Mert kamaszokat lencsevégre kapni nehéz. És akár hűtőmágnesre, montázsra, kollázsban kreatívan felhasználva készítesz ajándékot.

A másik, amikor időt és energiát szánsz valamilyen egyedi ajándékra vagy közös programra. Ha szeretsz fotózni, akkor egy válogatás a család életéből, némi zenei aláfestéssel. Ha anya szeret kirándulni, akkor szervezz egy közös programot ajándékba. Ha anya szereti az porfogó, ám hangulatos díszeket, és jó a kézügyességed, hajtogass szerencsehozó darvakat, néhány százat, színes papírból, és tedd őket egy nagy üvegbe.

A harmadik típusú ajándék, amikor anya segítséget kap. Készíthetsz neki egy listát, melyik héten miben segítesz neki a következő hónapokban (na jó, hetekben). Készíthetsz naptárat is, amiben megjelölsz hetente egy napot, amikor bármit kérhet, segítesz neki. Mert az az igazi ajándék, amikor odafigyelünk a szeretteinkre, és az ő örömükre választunk ajándékot, nem csupán kipipáljuk.

2 Legjobb anyák napi ötlet felnőtteknek

Felnőtt gyermekként már ellőttük a kreatívan gyerekes és az olcsó fiatalos ajándékokat is. Már látjuk, hogy az édesanyánk milyen gyakran adnak erőn felül a családnak. és igazán megérdemelnek például egy kényeztető ajándékot anyák napjára.

Választhatjuk azt az egyedi és kreatív megoldást, hogy a családi fotókból válogatva készítünk neki egy egyedi párna vagy paplan huzatot. De választhatunk exkluzív minőséget is.

Kényeztető és egyben praktikus ajándék ötlet anyák napjára, egy pihe-puha, anya kedvence-színű ágyneműhuzat. Az ágyneműhuzat színe és anyaga fontos tényező. Anyaga legyen pamut, pamutszatén vagy damaszt. A színe is fontos, válaszd a kedvenc színét, vagy a jolly joker, egy gyönyörű bordó pamutszatén ágyneműhuzat ajándékba, ami kényezteti a bőrét, melegen tartja és vigyázza az éjszakai pihenését.

És választhatod a kettőt egyben, készíts egyedik fotós párnahuzatot, és válasz mellé egy exkluzív ágyneműhuzatot is. Ezzel praktikus, emlékezetes és igazán örömteli ajándékot választottál anyák napjára!

Legjobb anyáknapi ötlet

Anyák napi versek, köszöntők

Anyáknapi rövid versek

Anyák napi versek nagymamáknak

Anyák napi SMS- ek

Anyák napi képek

Anyák napi kifestők, színezők