Kreatív meglepetések Anyák napjára

Kreatív meglepetések Anyák napjára

Kreatív meglepetések Anyák napjára

 

Nemsokára megint itt az anyák napja. Mindenki akinek még lehetősége van rá, szeretettel köszönti fel az édesanyját ezen a napon. Van, amikor nem pont csoki és virág az igazi ajándék, szeretnénk valami kreatívabb ajándékkal meglepni az anyukákat. Nem biztos, hogy vásárolni, inkább készíteni szeretnénk valami érdekeset? Amit a saját kezünkkel készítünk abba szívünk- lelkünk benne van, és egyéni szívhez szóló meglepetések lesznek belőlük.




Kreatív ötleteket anyák napjára

Ezekkel a tippekkel nem lehet mellélőni.

Kreatív meglepetések Anyák napjára
Kreatív meglepetések Anyák napjára
  • Fotós ajándékok

Egy üres album beszerzésével összegyűjtjük az ajándékozni kívánt képeket és saját magunk beragasztjuk a fotókat az albumba néhány kedves vagy vicces szó kíséretében. Igazi meglepetés lehet belőle.

  • Egyedi készítésű édesség

Akár bonbont, csokit vagy nem hétköznapi édességet ajándékozhatunk, amit magunk készítettünk, valami kreatív csomagolásban átadva, biztosan nem lesz hosszú életű az ajándék. A legjobb visszajelzés arra, hogy tetszett amit kaptak.




  • Magunk készítette ékszer

Különösen akkor lesz szívet melengető ajándék amit mi készítünk, ha egyébként is a kedvencei közé tartoznak a nem mindennapi ékszerek, amelyek nem jönnek szembe velük az utcán. Az interneten nagyon sokféle anyagból és technológiával lehet találni DIY ékszereket, amelyek hálás ajándékok lehetnek.

  • Spa csomagok kényeztető fürdőzéshez

Egyszerű ugyan az ötlet, de a megvalósítás módja lehet egyedi. Az ajándék variációt a pénztárcának megfelelően válogathatjuk össze fürdősóból, habfürdőből, akár illatosítókból, gyertyákból és még sok más, fürdéshez használható dologból, amiket aztán egy ötletes dobozba, zacskóba vagy bármi más, ötletes csomagolóanyagba rejtve adhatod át. Minden ami feltöltődést jelent, és a testápolással, fürdéssel kapcsolatos, megtalálható az interneten a különböző ezermester oldalakon.

Kreatív meglepetések Anyák napjára
Kreatív meglepetések Anyák napjára
  • Készítsünk kulcstartót!

A kulcstartó igazi egyedi ajándék lehet, mert ismerjük az édesanyánk érdeklődését, hobbiját, így nagyon személyre szóló kulcstartója lehet, amire mindig szükség van, hiszen senki nem tud létezni kulcsok nélkül.

  • Illatgyertya DIY

Az örök klasszikus ajándék a gyertya, nem túl bonyolult a beszerzése, és ha jól eltaláljuk a díszítését, akkor nem csak gyertya, hanem dekor elem is lehet egyszerre. Akár olvasás vagy fürdő közben szeretne gyertyát gyújtani aki kapta, ez a darab mindig kéznél lehet.

  • Dekorációs elemek DIY

A lakás bármely részére készíthetünk dekor elemeket, amelyek megfelelnek a meglévő stílusú, színű dekorok mellé, akár képek, párnák, makraméból virágtartók, fényképtartók és egyéb kiegészítők legyenek is azok.




Hasznos ajándék a pihenéshez

Amennyiben gondolkodunk valami pihenéshez kapcsolódó ajándékon, akkor ágyneműhuzat vásárlása anyák napjára jó ötletnek tűnik. Az Ágyneműshop webáruházban nagy választékban kaphatók.

Összegezve

Anyák napjára a hagyományos virág és csokoládé helyett valami kreatív ajándékkal lenne jó meglepni az édesanyánkat, olyan dologgal amelyet saját magunk készítünk valami eredeti ötlet alapján. Nem kell nagy dolgokban gondolkodni a lényeg, hogy személyes legyen az ajándék.