Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára

Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára

Milyen kézműves terméket válasszunk Anyák napjára?

Az édesanyákat és nagymamákat minden évben szeretnénk megörvendeztetni egy kedves aprósággal. Olyan meglepetést keresünk, amit nem lehet bárhol megvásárolni. Különlegesnek és egyedinek kell lennie, így érzi a megajándékozott személy, hogy szeretettel gondolunk rá.A kézműves ajándékok közkedveltek ezen az ünnepen, hiszen megfelelnek a fenti leírásnak. Ráadásul a legtöbbjük nemcsak mutatós és különleges, de hasznos is. Cikkünkből megtudhatod, mit válassz közülük Anyák napjára.

Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára
Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára

Csodás ékszerek

Édesanyád vagy nagymamád kedveli az egyedi kiegészítőket? Szívesen visel minden nap más nyakláncot vagy karperecet? A következő különleges termékeknek nézz utána:

  • üvegékszerek
  • paracord karkötők
  • fa és kerámia kiegészítők
  • szalaghímzéses medálok
  • horgolt ékszerek

A legjobb, ha szettet vásárolsz, s egy csodás ékszeresládában adod át.

Kézműves táskák édesanyáknak

Meglepően sok hazai készítő foglalkozik egyedi táskák gyártásával. A legkülönfélébb anyag- szín- és formaválaszték vár, ráadásul akár terveztethetünk is elképzelés alapján. Ha nagyszerű képzelettel vagyunk megáldva, álmodjuk meg édesanyánk stílusát! Könnyekre fakad majd, ha megtudja, hogy a táska kizárólag neki készült.

Ha nem vagyunk ennyire vakmerők, válasszunk egy egyedi batikolt, bőr, keresztszemes hímzéssel díszített vagy mandalás terméket!

Kerámia Anyák napjára

Édesanyád a hagyományos motívumokra esküszik? Esetleg szeretne modernebb stílust vinni a konyhájába? Klasszikus és mai kivitelben is találsz gyönyörű kerámiákat, akár tányérkészletre, akár kávés- vagy teáskészletre lenne szüksége. A hölgyek legkedveltebb mintái a levendula, a tulipán, valamint a pipacs.

Minőségi illatszerek

Egy gyönyörűen csomagolt illatszer összeállítás Anyák napjára is nagyszerű ötlet. Igyekezz bőrtípusnak megfelelő gyógyszappant, fürdősót, tusfürdőt s további termékeket találni. Legjobb ezeket vásárban beszerezni, hiszen így még tanácsot is kérhetsz az eladótól.

Kézműves finomságok

Ha úgy gondolod, idén egy kis gasztronómiai kényeztetés férne rá édesanyádra vagy nagymamádra, akkor kézzel készült finomságot vásárolj! A kézműves magyar termékek webshopja például az alábbiakat kínálja:

  • lekvárok
  • ízesített vagy natúr mézek
  • házi bonbonok
  • alkoholos italok

Ha a nagy esemény alkalmából ebédet is készítesz, akár egy ízletes sajttál is lehet az ajándék.

Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára
Kézműves terméket válasszunk Anyák napjára

Összegezve: A megszokott ajándékok mellett különleges kézműves meglepetést is választhatunk Anyák napjára. Egy gyönyörű kerámia, egy mutatós kiegészítő, minőségi illatszer vagy ellenállhatatlan ízélmény biztosan örömet szerez.

Anyák napja blog

Anyák napi versek, köszöntők

Anyáknapi rövid versek

Anyák napi versek nagymamáknak

Anyák napjára SMS- ek

Anyák napi képek

Anyák napos kifestők, színezők